Medverkan från ISAK på Bokmässan

LiU hade för tionde året i rad en monter under årets bokmässa, där 17 forskare från universitetet deltog i programmet. Både i montern och på scen kunde man lyssna till personer från ISAK.

Matilda Torstensson WulfFörfattar- och föräldraskap avhandlas av Matilda Torstensson Wulf inför en intresserad publik.

Gissur Erlingsson & Annelie Norberg i universitetets monterGissur Erlingsson pratade demokrati och Annelie Norberg var samtalsledare i universitetets monter.

Mathias ÅkessonMattias Åkeson pratade om maritima migranter på Forskartorget.

Matilda Torstensson WulfMatilda Torstensson-Wulf föreläste om svårigheten i att kombinera författarskap med föräldraskap i heteronormativa relationer. "Skicklig föreläsare med en väldigt intresserad publik!" skrev Björn och Anette på Instagram.

Anette Ärlebäck och Björn Ivarsson LilliebladAnette Ärlebäck och Björn Ivarsson Lillieblad rapporterade på årets Bokmässa. "Intensivt men väldigt roligt!" kommenterade de.

Karin Linhardt 2017-10-02

Senast uppdaterad: 2017-10-12