Karin är ISAK:s nya kommunikatör

Porträtt Karin LinhardtKarin Linhardt är ny kommunikatör för ISAK från och med 1 februari.

Hon är anställd centralt på LiU:s kommunikationsenhet och kommer att jobba 40 procent för ISAK, två dagar i veckan. Tisdagar finns hon i B-huset på Campus Valla, torsdagar i Kopparhammaren i Norrköping.

– Jag har tidigare varit kommunikatör på VTI (Statens väg- och transportforskningsinstitut) där jag var redaktör för tidningen VTI-aktuellt, skrev för tidning och webb, arbetade som webbredaktör, fotade och hade ansvar för trycksaker och grafisk profil, säger Karin Linhardt.

Karin kommer att jobba som webbkommunikatör på ISAK och tar över arbetet med den nya webben som kommer att lanseras under februari. Hon kommer att arbeta med institutionens avdelningar, utom CKS där Anna Valentinsson är kommunikatör.

Förutom ISAK kommer Karin också att arbeta för IT-avdelningen (LiU-IT) och kommunikationsenheten.

Foto: Thor Balkhed

Anna Valentinsson 2017-01-31