ACSIS stödjer fem workshops om kulturvetenskapernas utmaningar och möjligheter

Under rubriken Leaving the comfort-zone: a critical look at cultural research, contemporary challenges and possibilities ges följande spännande workshop-projekt bidrag:
• Making it matter: publics and practitioners in cultural research on the arts, Alison Gerber, Uppsala Universitet & Anna Lund, Linnéuniversitetet.
• The place of Art and Aesthetics in Cultural Research, Max Liljefors & Robert Willim, Lunds Universitet.
• Interpreting instruments and instrumentality in measuring, Åsa Bäckström & Håkan Larsson, Stockholms universitet).
• (non)representational-dinner-conversation/gather-around-art, Luis Rafael Berríos-Negrón, Anna Laine & Johanna Rosenqvist, Konstfack.
• The role of art and humanities in environmental crisis: a walking workshop, Anna Kaijser, Linköpings universitet.
Projekten förväntas leda till medverkan i ACSIS konferens 2017 och/eller i publiceringar i Culture Unbound: Journal of Cultural Research.

Sidansvarig: bodil.axelsson@liu.se
Senast uppdaterad: Wed May 04 09:31:44 CEST 2016