Göm menyn

ISAK interna sidor

Vår nya externa hemsida hittar du här.

Information på dessa sidor är internt riktad information till medarbetare.


Nyheter


Hus på campus Norrköping kvällstid

Utlysta stipender för Norrköping

Nu finns stipender att söka för studenter, doktorander och yngre forskare vid LiU Norrköping, exempelvis Norrköpings kommuns stipendie för yngre forskare inom filosofiska fakulteten.

Höstlöv på campus.

Informationsmöten om humaniorautredningen

Måndagen 15/10 hålls två informationsmöten, i Linköping och i Norrköping, med anledning av att humaniorautredningen samma dag överlämnas till uppdragsgivarna. ISAK följer upp den centrala informationen med separata möten dagen därpå, 16/10. I Linköpings hålls mötet i Diskuteket kl 8.30 och Norrköping i personalrummet i Kopparhammaren kl 13.00.

Campus Valla

Nominera årets chef och team

Från och med i år delar LiU ut två priser – priset för bästa ledarskap och priset för bästa grupp/team. Nominera mellan 2 och 26 oktober.

Föreläsning

Filfak bjuder in till forskarutbildningsdag

Forskarutbildningsdagen är ett årligt arrangemang där för forskarutbildningen aktuella frågor diskuteras. Forskarutbildningsdagen vänder sig till doktorander, handledare samt alla medarbetare vid LiU som är verksamma inom den filosofiska fakultetens forskarutbildningar. Temat för årets forskarutbildningsdag är processer och produkter i forskarutbildning.

Huset Övralid

Övralidssymposiet 2018 - fredag 5/10

Tre föreläsningar sammanbundna av tematiskt anslutande musik. Föreläsare är i år Carina Burman, Martin Kylhammar och Per Wästberg som på skilda sätt behandlar temat om plats, resa och skapande. Under eftermiddagen delas för första gången Övralidsstipendierna ut. Symposiet arrangeras på Missionskyrkan i Linköping och är öppet för alla och (fri entré).

Bild: Förstoringsglas. Foto: Pixabay

Infomöte om effektivisering

Välkommen till ett öppet informationsmöte om effektiviseringsuppdraget, fredag 19 oktober kl 12.15 – 13.00. Sal K4, Kåkenhus, Campus Norrköping. Ingen anmälan behövs.

Olga Zabalueva

Utmärkelse till Olga Zabalueva

Olga medverkade nyligen på The Eleventh International Conference on The Inclusive Museum och fick under konferensen ett pris som Emerging Scholar. Priset innebar möjlighet att delta som volontär för att anordna sessioner på konferensen samt presenterat sin forskning. Hon fick även ett stipendium. Grattis!

Stillbild från videoguide

Mötesbokning i Outlook - en guide

Genom att hålla din digitala kalender uppdatera kan kollegorna enkelt hitta mötestider som passar för att träffa dig. Bloggen "Värt Att Veta – IT–tips för dig som jobbar på LiU" visar funktionerna i kring mötesbokning i Outlook.

Järtecken

Sofia Gustafsson har gett ut boken Järtecken

Boken analyserar kyrkoherden Joen Petri Klints tidigare förbisedda bok om järtecken.

Johan Wänström

Blocköverskridande styren bygger på sakpolitik och tillit

Tid, tillit och sakpolitik. Det är tre viktiga förutsättningar i de tidiga diskussionerna för att bilda en blocköverskridande koalition i kommuner och regioner. Det visar en studie gjord av Johan Wänström.

Genvägar

Insidan – LiU:s interna nyheter

www.insidan.liu.se

Intern kalender

Intern kalender på Insidan för anställda. Textseminarier, seminarieserier, m.m.

Externa nyheter

www.liu.se/nyheter

Extern kalender

Externa kalenderhändelser för allmänheten, öppna föreläsningar, m.m.

 

ISAK:S kanaler i sociala medier

Följ och dela!

Tema Q Facebook

KSM Facebook

CKS Facebook

ACSIS Twitter

Tema Q Twitter

Passim TwitterSidansvarig: karin.linhardt@liu.se
Senast uppdaterad: Thu Oct 11 14:07:27 CEST 2018