Malin Thor Tureby har fått finansiering från JPICH

Malin Thor Tureby har fått besked om finansiering från den europeiska utlysningen JPICH (Joint Programming Initiative Culture Heritage) för det transnationella forskningsprojektet ”DigiCONFLICT. Digital Heritage in Cultural Conflicts”. Summan som tilldelats är på ca 300 000 euro för den svenska delstudien.

Projektet ska implementeras av ett internationellt konsortium med forskningsteam i Storbritannien, Polen och Sverige. Malin Thor Tureby kommer att vara forskningsledare för den svenska forskargruppen och koordinerar projektet som helhet tillsammans med Gil Pasternak, De Montfort University in Leicester (Storbritannien) och Ewa Manikowska, Institute of Art of the Polish Academy of Sciences (Polen).

Projektet kommer att pågå under perioden 2018-2020.

Wed Jan 17 13:54:01 CET 2018

Senast uppdaterad: Thu Jan 18 13:49:12 CET 2018